FAQs

Zodra u klaar bent met het toevoegen van items aan uw winkelwagentje, klikt u op de "Bestellen" knop op de Boodschappentas pagina en wij zullen u begeleiden bij het bestelling proces.

Wij accepteren kredietkaarten en debet kaarten.

Onze site maakt gebruik van een Secure Sockets Layer (SSL) protocol om alle persoonlijke informatie verzonden tijdens het bestelling proces te versleutelen. Voor meer informatie over hoe wij uw informatie beveiligen en gebruiken, gelieve ons privacy beleid te raadplegen.

We raden u ten zeerste aan te browsen met de nieuwste versie van Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome of Apple Safari.

The Beach Bum Store werkt samen met wereldwijde handelaren en ambachtslui om u te voorzien van de beste prijzen en de meest interessante producten.
Dit betekent dat uw bestelling wordt verzonden vanuit wereldwijde gebieden zoals Duitsland, VS, Thailand, Tibet, China, India, enz.
Onze wereldwijde partners bieden trackingnummers en wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie.
Omdat wij rechtstreeks van onze partners in deze landen verzenden, kan uw item 10-12 werkdagen in beslag nemen om te arriveren. Gelieve niet te panikeren als het niet onmiddellijk aankomt, het is op zijn weg :)

Wij bieden ook internationale verzendmogelijkheden - ongeacht waar u bent, u kan kopen bij ons!

Geen zorgen! Neem meteen contact op met ons en wij helpen u bij het proces om het item terug te sturen. Wij accepteren retourzendingen tot 14 dagen na levering van de goederen.

Ja. Annuleringen moeten worden gedaan binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Stuur ons binnen 24 uur een e-mail en laat ons weten waarom u uw bestelling wilt annuleren.

Alle teruggaven zullen worden verwerkt binnen 24-48 uur vooraleer het fonds wordt weergegeven op de bankrekening van de klant.

Stuur ons een e-mail via dit formulieren wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

ABONNEREN