Terugbetalingen & retourneren

Terugbetalingen & Vervangingsbeleid

Indien u een item hebt ontvangen dat beschadigd of defect is, zullen we item vervangen zonder additionele kosten. Gelieve contact op te nemen met ons binnen 48 uur na het ontvangen van uw order.

Mocht u een item ontvangen in de foute kleur of grootte dan dat u besteld had, gelieve ons een foto van het item te mailen het prijskaartje en originele verpakking binnen 48 uur na ontvangst van bestelling.

We kunnen u vervangingen aanbieden zonder additionele kosten indien het onder deze criteria valt.

  • Items zijn defect – beschadigd/gebroken of vervuild bij aankomst.
  • We hebben een verkeerd item verzonden – grootte, stijl, kleur.
  • Pakketten die zijn verloren in de transit.
  • Afmetingen zijn voorzien in elke productbeschrijving om u te helpen een nauwkeurigere pasvorm te krijgen. We dragen niet de verantwoordelijkheid als gevolg van NIET ONTVANGEN of WEIGERING, omdat het item u niet past.

Opmerking: Gelieve ervoor te zorgen dat alle informatie die u hebt verstrekt correct is voordat u uw order plaatst om verliezen van post of andere ongelukken te voorkomen.

Kunnen alle items worden geretourneerd?

Alle items, met de uitzondering van ondergoed/lingerie omwille van hygiënische redenen, zullen geaccepteerd worden zolang ze voldoen aan onze retourvoorwaarden en een retouraanvraag is verzonden binnen 14 dagen van bestelling ontvangst. 


Hoe retourneer ik een product?

Indien aangekochte item niet meer nodig is, kan u het terugsturen binnen 14 dagen na leveringsdatum gezien het product niet is gebruikt. Gelieve contact op te nemen met ons en we zullen u instructies geven hoe u het retourproces moet initiëren.  

Retourvoorwaarden

Het team draagt niet de directe kosten voor het terugsturen van de goederen. Houd er rekening mee dat retours soms tot 15 dagen kunnen duren om ons te bereiken. Indien u een product terugstuurt zonder het retourformulier, kan de terugbetaling langer duren. De overeenkomstige betaling zal worden gedaan eens het product is ontvangen. Houd er rekening mee dat alleen producten in perfecte staat en in de originele verpakking (alternatief geschikte buiten verzendpakking kan gebruikt worden) zullen worden terugbetaald. De vertraging in terugbetaling hangt af van uw bank en kan variëren.

Geretourneerde orders blijven onder verantwoordelijk van de klant tot ze arriveren aan ons retouradres. We zullen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade van het pakket tijdens de transit tot het retourcentrum, noch kunnen enige hulp verstrekken bij de tracking van het pakket voordat het bij ons arriveert.

Indien u andere vragen heeft, gelieve zich te refereren naar ons FAQ of neem contact op met ons Klanten Dienst door een ticket te sturen naar onze contactpagina HIER.


Annuleringsbeleid

Kan ik mijn order(s) annuleren?Ja. Annuleringen moet gemaakt worden binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Stuur ons een e-mail binnen 24 uur en laat ons weten om welke reden u wenst uw order te annuleren.

Wij accepteren geen annulering van orders buiten het 24 uur venster en/of vanwege de standaard verzendkosten reden. Houd er rekening mee dat onze standaard verzending is geplaatst in de beschrijving van elk product waardoor alle klanten zich bewust moeten zijn van dit voor het plaatsen van een bestelling.

Alle terugbetalingen zullen verwerkt worden binnen 24-48 uur voordat de terugbetaling zal worden weerspiegeld op de bankrekening van de klant.

Gelieve uw aankoop niet terug te zenden naar de fabrikant. Zend ons een e-mail met vermelding van uw bezorgdheid en voeg een foto van het item toe met het prijskaartje en de originele verpakking binnen 48 uur na de bestelling ontvangst om een vervanging of terugbetaling te ontvangen.

Opmerking: Ons team zal de foto’s inspecteren/controleren vooraleer we een vervanging of terugbetaling uitgeven. Beach Bum behoudt het recht om een vervanging of terugbetaling te weigeren indien het niet voldoet aan bovenstaande criteria.

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Indien u de terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer uw bankrekening opnieuw en contacteer uw kredietkaart maatschappij, het kan een tijdje duren vooraleer uw terugbetaling officieel is geplaatst. Indien u al deze stappen hebt ondernomen en nog steeds niet uw terugbetaling hebt ontvangen, gelieve contact op te nemen met ons door een ticket te verzenden naar onze website.

Houd er rekening mee dat uw order aansprakelijk worden gesteld voor kosten of vergoedingen als gevolg van de douanewetgeving relevant voor het leveringsland. We adviseren dat de klant bekijkt en ervan bewust is van enige douanekosten door de website van de douanewetgeving van hun land te bezoeken, waar richtlijnen gerelateerd tot specifieke kosten zijn opgesomd. Het is de verantwoordelijk van de klant om bekend te zijn met zulke kosten die van toepassing kunnen zijn. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over welke kosten in rekening worden gebracht. We kunnen geen orders onderwaarderen of markeren als een geschenk.

De klant neemt volledige aansprakelijkheid voor alle postkosten, retourverzendingkosten, douanekosten en handelingskosten indien ze weigeren een pakket te ontvangen als gevolg van invoerrechten of belastingen, of falen de douanekosten te betalen binnen de geschetste termijn dat resulteert in de order geretourneerd te worden aan de afzender. Houd er rekening mee dat we alleen een deelse terugbetaling kunnen terug vaardigen in deze omstandigheden, eens de bovenstaande heffingen en kosten zijn verwerkt in het retourbedrag.

De klant kan ook aansprakelijk worden gesteld voor dezelfde kosten die eerder zijn geschetst indien het pakket wordt geretourneerd aan de afzender vanwege onjuiste of ontbrekende leveringsadres informatie. Hoewel we alles in het werk stellen om adresgegevens te valideren op punt van verzending, is het uiteindelijk de verantwoordelijkheid van de klant om in eerste plaatst de juiste verzendgegevens in te vullen tijdens het bestelling proces. Mocht u zich realiseren dat onjuiste informatie/adres was toegevoegd aan uw order, neem dan onmiddellijk contact opmet ons.

ABONNEREN