Verzendtijd

Ondersteunde verzendmethodes

We verzenden wereldwijd met de volgende expres verzendopties: DHL, EMS, DPD, DPEX, Fedex, DHL, Hermes (afhankelijk van uw leeftijd).

Verzendtijd

Omdat we rechtstreeks verzenden van onze partners in deze landen, kan uw item 7-12 werkdagenin beslag nemen om te arriveren. Gelieve niet te panikeren indien het niet meteen arriveert, het is onderweg :).

 

Verzendkost

We bieden Gratis Wereldwijde Verzending


FAQ

  1. Kan ik mijn verzendadres wijzigen na het plaatsen van een order?

    Houd er rekening mee dat uw verzendadres niet kan worden herzien nadat de order met succes is geplaatst. Echter, voordat uw order wordt verzonden, zullen we ons best doen om u te helpen om uw verzendadres te herzien. Gelieve ervoor te zorgen dat uw verzendadres correct is en als u een vraag heeft, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.
  2. Hoe volg ik mijn order?

Nadat uw order is verzonden, zal een trackingnummer verschijnen. U kan uw order volgen op de website van het bedrijf met het voorziene trackingnummer.

Wees aandachtig: Het kan 48 tot 72 uur duren vooraleer de tracking informatie zal worden geüpdatet en soms wijzigen de trackingnummers. Indien u na 3 dagen nog geen tracking informatie van uw product heeft ontvangen, neem dan contact op met ons voor verdere informatie.


  1. Ik ben niet tevreden met het product. Wat doe ik?

Indien u niet tevreden bent met het ontvangen product, kan u het beter terugsturen in nieuwe conditie binnen 15 dagen sinds de leverdatum of we zijn genoodzaakt uw verzoek te weigeren.

ABONNEREN